Linja kohore


 Secili nxenes do te pergatisi linja kohore per nje periudhe te caktuar apo ngjarje te caktuar historike, psh: te Luftes Civile ne SHBA, te Revolucionit Francez etj. Krijimi i linjave te tilla kohore eshte dhe edukuese, por dhe argetuese per nxenesit, njekohesisht. Per te realizuar punen, nxenesit mund te perdorin nje nga programet e meposhtme.

 Shembull:

Martin Luther King, Jr. on Dipity.

ose me programin Timetoastqe eshte me i thjeshte per t’u perdorur.

ose me Myhistro dhe Google maps

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s