Popuj e tradita


Gjate ketij projekti synohet qe nxenesit te njihen me kulturen e gastronomise tradicionale te popujve te Evropes, ndoshta dhe me gjere.

Do studiohen se cilat jane gatimet tradicionale te popujve te Evropes (fillimisht)  dhe me pas, pasi te jene marre te gjitha informaionet e nevojshme, do te perpilohet nje harte ku do te vendosen ne hapesiren e çdo shteti ne harte, gatimi karakteristik i atij shteti. Sigurisht qe ato shtet mund te kene disa gatime karateristike, por do te vendoset ai me tipiku, me i njohuri ne te gjithe Evropen, i cili e perfaqeson ate shtet ne aren nderkombetare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s