Nje shekull te historise shqiptare ne kenge :1912-2012


Kjo veprimtari do jete nje kombinim i kengeve dhe imazheve  te epokes korresponduese, per te ofruar nje itinerar per te njohur te kaluaren e historise se popullit tone. Nje menyre origjinale dhe zbavitese per te njohur ngjarje dhe figura te rendesishme historike, te cilat populli i ka pervetesur dhe meshiruar ne kenget e veta. Keto ngjarje dhe figura historike plotesojne tablone historike nje shekullore te shtetit tone te pavarur shqiptar

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s