GradeCam-korrigjues testesh online


 eshte nje instrument i ri online,absolutisht i inovativ dhe shume i nevojshem per korrigjimin e testeve te nxenesve.
Ne praktike behet fjale per nje sistem, qe sic mund te shikohet dhe ne videon prezantuese, synon te evitoje kohen e gjate qe u duhet mesuesve per korrigjimin e testeve .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s