Vizite ne………


Luajme  duke udhetuar: destinacioni ………….

Loja jone eshte nje web quest.Kjo eshte nje metode didaktike  terhqese per femijet ,e cila bazohet ne nje loje imagjinare;te ndertosh nje itinerar me gjerat me te bukura qe mund te shohim ne  ate vend ,qe do te thote ” une mund te jem aty dhe mund t’i admiroj keto vende  ndonese virtualisht “.

Ne kete menyre do jete e lehte te interesohemi per objektet e vendet me te rendesishme historike e kulturore qe ndodhen ne ….. .Nisemi!

Web quest:Nisemi per ne ……

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s