Ekspasioni i perandorive


Ekspasionet e perandorive

Ne kete linje kohore paraqiten ne nje kohe te shkurter ekspasionet e perandorive nga mijevjeçari i III pr.k deri me sot.Linja kohore perfundon ne momentin ne te cilin , vende te ndryshme afrikane dhe mesdhetarelindore fitojne pavaresine.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s