Veprimtari me rastin e 100 vjetorit te pavaresise


 

Me rastin e 100 vjetorit te pavaresise do te pergatiten :

1.Konkurs ne lenden e historise me rastin e pervjetorit te pavaresise

2.Pergatitja e maketeve,simboleve te ndryshme ,te cilat ilustrojne dhe prezantojne momentet me te rendesishme te kesaj ngjarje dhe  simbolet shtetit shqiptar .

a) maket i shtepise ku u ngrit flamuri ne Vlore.

b) flamuri shqiptar

c) stema

d)  deklarata e pavaresise

d) foto te cilat pasqyrojne ngjarjen ne fjale dhe pergatitja me to i nje albumi

3 .Gjetja dhe pergatitja e nje disku me kenge patriotike shqiptare

4. Krijimi i nje “libri” te vogel me vjersha patriotike

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s