STALINI


Nderkohe qe Italia konsolidonte pushtimin e Shqiperise dhe Evropa pergatitej per shperthimin e LIIB,studentet qarkullonin nje rebus interesant .Ne te rradhiteshin krymenistrat e fuqive te Boshtit dhe te Aleateve dhe pastaj behej pyetja ne italisht:Chi Vincera ? (kush do te fitoje ? )

Pergjigjja jepej nga kombinimi vertikalisht i shkronjes se trete ne secilin emer.

MuSolini

Hi  Tler

Ch Amberlain

Da Ladier

Ch I

Vi  Ncera ?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s