Plazhi i cuditshem


A është ky plazhi më i çuditshëm në botë? 

Ky mund të jetë plazhi më i çuditshëm, por ndoshta edhe nga më të bukurit në botë. Plazhi Gulpiyuri gjendet në qytetin Llanes në Spanjë dhe ka ujë kristal të pastër. Natyrisht të kripur. Ka rërë e madje krijohen edhe dallgë. Uji vjen nga gjiri i Biskajës. Edhe pse është pak vështirë për tu gjetur, vendi është kthyer në një atraksion për turistët.

Miliona vite janë dashur që dallgët të krijojnë një tunel nën shkëmbinj dhe uji të dalë në këtë zonë, duke krijuar një mrekulli.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

Abner Rossi Blog Ufficiale

Teatro, Poesia, Spettacoli

memyselfandela

"Here is my secret. It is very simple: It is only with the heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye.."- Antoine de Saint Exupéry

Digital History Blog

STORIA DIGITALE: SAPERE STORICO E INSEGNAMENTO DELLA STORIA

IL MONDO DI ORSOSOGNANTE

L’arte della vita sta nell’imparare a soffrire e nell’imparare a sorridere. H. Hesse

MyourHistory

A topnotch WordPress.com site

Bucket List Publications

Indulge- Travel, Adventure, & New Experiences

Craig Hill Training Services

Business, Management and ESL Trainer

LadyRomp

Inspirational Blog for Women

ArtPlantae

Connecting artists, naturalists, and educators

Teacher as Transformer

Education, Leadership, Life, and Transformation

MyourHistory

Imagination is more important than knowledge-Einstein

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: