Mesazhieri


Mesazhieri

Vezhgoni ilustrimet e teksitit ose dhe foto te sjella nga mesuesja/i  ne funksion te temes se mesimit ,dhe shkruani mesazhin qe ato percjellin .

Nxenesit udhezohen qe ta shkruajne mesazhin e tyre ne te njejten kohe dhe pa u konsultuar me njeri-tjetrin rreth ideve te tyre ,me qellim qe ,jo vetem qe secili te shprehi mendimin e vete,por te shikohet se , sa ide te perbashketa mund te kene nxenesit me njeri-tjetrin ne lidhje me foton e caktuar.

Vleresohet mesazhi me i bukur.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s