Formuesi i fjalive


Formuesi i fjalive

Forma tre fjali duke perdorur  grupfjalet e meposhtme:

_______  ,_____________,_______________,______________

Perzgjedhja e grupfjaleve behet ne funksion  te temes se mesimit.Grupjalet jane te shkeputura nga ceshtjet e mesimit.Por,per te nxitur dhe me shume imagjinaten dhe aftesite e tyre vleresuese,kritike etj  mund te perdoren dhe fjale te tjera ,por qe kane lidhje me temen.

Vleresohen fjalite e krijuara me sakte nga permbajtja  dhe me bukur nga figuracionet letrare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s