“Deja vu”


“Deja vu”

Gjeni dhe komentoni foto  qe flasin per periudhen komuniste ne Shqiperi .

Pasi t’i keni gjetur fotot ,i rendisni ato me ndihmen e prinderve sipas nje linje kronologjike te ngjarjeve ,dhe duke i grupuar gjithashtu, sipas fushave perkatese:ekonomike,shoqerore,politike,arsimore.

  • Cfare paraqesin fotot?
  • Cfare dini per kete ngjarje/figure ?
  • Beni dallimin e saj me sot.

_______________________


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s