Album me Power Point


Album me Power Point

Albumi mund te krijohet per tema te caktura ,ku trajtohen ngjarje  me  rendesi hitorike ,figura historike dhe kontributi i tyre .Psh.nxenesit do te gjejen foto qe i kushtohen “Lidhjes Shqiptare te Prizrenit” ,mbi figurat qe kontribuan ne kete Lidhje,luterat me te rendesishme qe organizoi Lidhja etj.

Nxenesit do te gjejne piktura ,fotografi qe i kushtohen ngjarjes/figures historike dhe do t’i paraqesin ato ne Power Point.

______________________________________________________

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s